Stöd oss!

FÖR PRIVATPERSONER

Medlemskap

Som medlem i Gnosjo Global är du med och stöttar de projekt vi just nu arbetar i. Och du är en av dem som möjliggör nya satsningar och projekt i framtiden.


Så här gör du:

Använd formuläret här bredvid och skriv ditt namn och dina kontaktuppgifter. Ange om du vill ha medlemskap för dig eller hela familjen (hemmaboende barn).


Sätt in motsvarande summa på vårt Bg 645-7949 eller swisha till 123 349 86 64. När vi ser ditt bidrag skrivs du in i vårt medlemsregister.


Pris enskild medlem: 250 kr/år

Familjemedlemskap: 500 kr/år

Studentmedlemskap: 100 kr/år


Nästa år skickar vi ut ett mail till dig när det är dags att förnya ditt medlemskap. Vi följer GDPR och sparar mejladress och namn i våra register så länge du är medlem.


Tack för att du vill vara med och bidra!


Använd kontaktformuläret här för att berätta att du vill bli medlem. Skriv om du har valt familjemedlemsskap.

FÖR dig som vill

Bli månadsgivare

Om du vill stötta oss varje månad kan du bli månadsgivare.

Du kanske vill och har möjlighet att ge lite mer regelbundet.


Så här gör du:

Lägg in en stående överföring till vårt Bg 645-7949. Valfritt belopp över 100 kr, alternativt kontakta oss för kontouppgifter för att ha en stående månadsöverföring.


Meddela oss ditt namn och e-post i formuläret här intill och berätta vilken summa du vill ge. Du kan närsomhelst avbryta ditt engagemang genom att ta bort överföringen och meddela oss. Vi följer GDPR och sparar mejladress samt namn i våra register, så länge du är månadsgivare.


Tack för att du vill vara med och bidra!


FÖR FÖRETAG OCH ORGANISATIONER

Sponsorskap

Som företag eller organisation har du möjlighet att bli sponsor. Vi har valt att inte erbjuda fasta paket utan välkomnar alla som vill sponsra oss med den summa ni vill ge från 1000 kr och uppåt. Kontakta oss så berättar vi mer om upplägget och vad vi kan erbjuda er.


E-mail: monica@gnosjoglobal.com

Telefon: +46705158242


Gnosjo Global Association

Orgnr: 802513-8143

Bg: 645-7949

Swish: 123 349 86 64